Magone nebeidz pārsteigt! Šoreiz viņa ir ķērusies klāt kam tādam… (+VIDEO)

Magone jauno sezonu uzsāk ar apņemšanos veikt būtiskas izmaiņas savā dzīvē, cerot tikt galā ar prāta un dzīves nekārtībām, kas ietekmē ne tikai viņu pašu, bet arī viņas bērnus. Nika Todavčiča, personības un izaugsmes trenere, nāks palīgā, lai palīdzētu Magonei ne tikai izprast savas problēmas, bet arī atrast efektīvus risinājumus, kas ļaus viņai veidot harmoniskāku un sakārtotāku dzīvi. Šī sadarbība solās būt ne tikai izaicinājums, bet arī iespēja Magonei attīstīties un iemācīties jaunas prasmes, lai veidotu labāku vidi gan sev, gan saviem bērniem.

Šī ceļojuma laikā, iespējams, redzēsim emocionālus momentus, izaugsmes brīžus un to, kā Magone pakāpeniski atgūst kontroli pār savu dzīvi. Pārmaiņas nebūs vieglas, bet ar Nikas atbalstu un motivāciju, Magone noteikti būs uz pareizā ceļa uz pozitīvām pārmaiņām.

“Nu tad mīlīši kā saka, šaujam bultu, speram durvis vaļā un Magone atkal pie sava sūdu skapja klāt..”

2024. gada Magones mērķis ir beidzot pieķerties pie nepatīkamākajām lietām, lai sakārtotu gan galvu, gan sūdu skapi un visu pārējo, lai beidzot vārētu dzīvot kārtīgu, skaistu, sakārtotu dzīvi.

Vasara pagājusi, rudens nāk, bet Magone kā karojusi ar lupatām, tā turpina karot..

Video skatāmies nākamajā lappusē!