Briest jauns skandāls ap Andri Kiviču?

Šis ziņojums par Andra Kiviča uzstāšanās atcelšanu festivālā “Ezīšfests” un norādītais iemesls liecina par nopietnām bažām par mūziķa rīcību vai izteikumiem, kas varētu ietekmēt festivāla atmosfēru vai drošību. Līdzīgi gadījumi, kad mākslinieki tiek atcelti, bieži rada plašas diskusijas sabiedrībā, īpaši par mākslinieces atbildību un festivāla organizatoru lēmumiem.

Šīs te nepatīkamais ziņojums, protams, ir sasniedzis arī pašu Kiviču!

Izskatās, ka minētā persona ir saskārusies ar kādām nesaprašanām, kas izraisīja uzstāšanās atcelšanu. Viņš, tomēr, šķiet, ir izvēlējies palikt pozitīvi noskaņots un koncentrēties uz nākotnes iespējām, jo ir saņēmis jaunas uzaicinājumu uzstāties citās vietās. Šāda attieksme var kalpot kā viens no veidiem, kā tikt galā ar grūtībām un saglabāt motivāciju.

Andris raksta, ka tā ir kaut kāda mistika.. Andris Kivičs šķiet, ka izsaka savas domas par ezīšfesta pasākumu, uzsverot, ka tas ir unikāls notikums viņa dzīvē. Viņš šķiet ir saistījis to ar negatīvo attieksmi un kritiku, ko saņem no dažādiem cilvēkiem, it īpaši no sievietēm un tādām personām, kuras viņš raksturo kā “garīgi slimas heiteres”. Iespējams, viņš vēlas izcelt pasākuma svarīgumu un to, kā tas atšķiras no citiem pasākumiem, kas varbūt neņem vērā šādas kritikas.