2024. gada augusta mēneša Taro kāršu prognoze katrai zodiaka zīmei

2024. gada augusta mēnesis solās būt pārmaiņu un iespēju mēnesis, ja ieklausīsies Taro gudrībās. Lielais seku arkāns sniegs zodiaka zīmēm vērtīgas norādes, lai vasaras beigās piesaistītu veiksmi un laimi. Pilno rakstu skatāmies zemāk!

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Pakārtā cilvēka arkāns iesaka pārdomāt pašreizējās situācijas un meklēt jaunas perspektīvas. Šis ir laiks, kad jādomā, kā mainīt pieeju problēmām.

Augstā priesteriene Arkāna aicina dziļi izprast jūsu dzīves slēptos aspektus. Izpētiet to, kas tika paslēpts jūsu skatījumā, un uzticieties savai intuīcijai.

Laso “Lovers” koncentrējas uz attiecību un emocionālo saikņu nozīmi. Strādājiet pie harmonijas un sapratnes savā personīgajā dzīvē.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Augusts sākas ar Tower Arcanum, kas paredz krasus un, iespējams, šokējošus notikumus. Šīs izmaiņas var prasīt pašreizējo apstākļu pārskatīšanu, taču tās bieži paver jaunas izaugsmes iespējas.

Laimes rats laso norāda uz spontānām izmaiņām, kas var veicināt jūsu plānus. Esiet gatavi negaidītiem pavērsieniem.

Mēnesis noslēdzas ar Arkānu “Spēks”, kas iesaka izmantot iekšējo spēku un pacietību, lai pārvarētu grūtības. Pārvaldiet savas emocijas un saglabājiet mieru.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Arkāns “Moderācija” iesaka mēnesi sākt mierīgi un bez satraukuma. Atrodi līdzsvaru dzīvē un izvairies no pārsteidzīgiem lēmumiem.

Velna Arkāns norāda uz nepieciešamību atbrīvoties no atkarībām vai ierobežojumiem, kas kavē jūsu personīgo izaugsmi.

Mēnesis noslēgsies ar Arkānu “Tornis”, kas var paredzēt pēkšņas pārmaiņas un ierastās kārtības iznīcināšanu. Sagatavojieties iespējamām grūtībām un meklējiet jaunus veidus, kā pielāgoties.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Empress Arcanum iesaka mēnesi sākt, rūpējoties par sevi un citiem. Esi radošs un izbaudi dzīvi.

Zvaigžņu Arkāns sola atjaunošanos un atdzimšanu pēc smagiem periodiem. Izmantojiet šo laiku, lai atjaunotu sirdsmieru.

Augusts noslēgsies ar “Mēness” Arkānu, kas mudina saglabāt modrību un pieiet saņemtajai informācijai uzmanīgi. Nepieņemiet lēmumus, pamatojoties uz nepietiekamiem datiem.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Laso “Mīļotāji” var nozīmēt svarīgus lēmumus attiecību vai partnerattiecību jomā. Ievērojiet savas dzīves galvenās sakarības.

Zvaigžņu Arkāns pareģo laiku, kad jūsu sapņi var sākt piepildīties. Strādājiet, lai sasniegtu harmoniju un garīgo izaugsmi.

Mēneša beigas ar Arcanum “Augstākā priesteriene” iesaka uzticēties savām intuitīvajām sajūtām un nepakļauties provokācijām. Palēniniet ātrumu, lai saprastu savas dvēseles patiesās vēlmes.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Imperatora laso simbolizē mēneša sākumu, kad ir svarīgi izrādīt disciplīnu un izlēmīgi rīkoties. Izveidojiet struktūru un kārtību savā dzīvē.

Lovers Arcana signalizē par svarīgu izvēli, kas palīdzēs sasniegt jaunu panākumu līmeni. Apsveriet visas iespējamās iespējas.

Mēnesis noslēgsies ar Arkānu “Miers”, kas simbolizē pabeigtību un harmoniju. Tas var nozīmēt veiksmīgu projekta pabeigšanu vai ilgi gaidītā mērķa sasniegšanu.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Arkāns “Burvis” simbolizē iniciatīvu un spēju izmantot pieejamos resursus mērķu sasniegšanai. Rīkojieties izlēmīgi un radoši.

Arkāns “Miers” sola veiksmīgu pašreizējo projektu pabeigšanu un harmonijas sasniegšanu. Ieviesiet kārtību savā dzīvē un atrodiet līdzsvaru.

Mēneša beigas ar Emperor Arcanum iesaka nodrošināt stabilitāti un struktūru, lai sasniegtu ilgtermiņa panākumus.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Arkāns “Nāve” norāda uz vienas fāzes pabeigšanu un jaunas fāzes sākumu. Esiet gatavs būtiskām pārmaiņām, kas var ietekmēt jūsu darbu vai personīgo dzīvi.

Laso “Laimes rats” paredz svarīgus notikumus, kas ietekmēs jūsu dzīvi. Sagatavojieties negaidītām pārmaiņām.

Arcanum “Burvis” iesaka izmantot visus pieejamos resursus jaunu projektu uzsākšanai un izmaiņām aktualitātēs.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Ermīta Arkāns norāda uz laiku pašrefleksijai un dzīves mērķu analīzei. Jums var būt nepieciešams atkāpties no sabiedriskās dzīves, lai pārdomātu savus principus un mērķus.

Arkāns “Moderācija” iesaka saglabāt līdzsvaru starp dažādiem dzīves aspektiem. Jums var būt nepieciešams pielāgot savas ambīcijas.

Tower Arcana pareģo satricinājumus vai būtiskas izmaiņas, kas var būt nepieciešamas jūsu izaugsmei un attīstībai.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Arkāns “Spriedums” simbolizē atdzimšanas un izrēķināšanās periodu. Jūsu pagātnes rīcība un lēmumi sāks nest augļus.

Arcanum “Justice” iesaka būt precīziem un godīgiem savās darbībās un lēmumos. Pieejiet problēmām piesardzīgi.

Arkāna “Saule” nes prieku, panākumus un veiksmi. Izbaudiet pozitīvos mirkļus un sasniedziet savus mērķus.