TESTS: Tas ko Tu šajā bildē ieraudzīji pirmo, daudz ko izskaidro, par tavu noskaņojumu konkrētajā brīdī.

Tests kurš Jums noteikti patiks, jo tas ir ļoti precīzs! To ir vienkārši izpildīt, tas neaizņem daudz laika un bieži diezgan precīzi ļauj noteikt cilvēka noskaņojumu konkrētajā brīdī.

Un tā – paskaties uz attēlu un nedomājot atbildi uz jautājumu: ko tu ieraudzīji pirmo?

Ja pirmo ieraudzīji…

  1. Salauztu plati

Tev nepietiek dzīvības spēku. Iespējams, līdz ar rudens atnākšanu esi noguris, un tev uzbrukusi apātija. Šobrīd ir pats īstais brīdis atpūsties. Nekur nesteidzies, pavadi dažus vakarus tā, kā tev patīk.

Ja vēlies, ieslēdzies mājās ar tasi karsta kakao un vecajām, labajām kino komēdijām. Vai pavadi laiku kopā ar labiem draugiem, kuri tevi saprot vislabāk.

Redzēsi, noskaņojums uzlabosies, spēki atgriezīsies. Tuvākajā laikā vēlams izvairīties no lieliem ļaužu pūļiem un saviesīgiem pasākumiem. Tev jāatpūšas garīgi un fiziski!

2. Ļaunas sejas

Tu esi gan noguris, gan ļaunojies uz visu pasauli. Šķiet, pie vainas varētu būt tas, ka tu ignorē pats sevi un visus spēkus velti tuviniekiem, darbam un citām rūpēm. Apstājies, tā dzīvot nedrīkst. Pirmām kārtām, tev šobrīd nepieciešams padomāt pašam par sevi. Visi darbi pagaidīs.

Varbūt sen neesi lutinājis ar patīkamām lietām? Vai izdarījis kaut ko noderīgu savā labā? Ar visiem darbiem un raizēm tu esi aizmirsis, ka dzīve ir skaista un pārsteidzoša. Velti laiku sev un redzēsi, ka tavs noskaņojums kardināli izmanīsies uz labo pusi!

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!