Nedēļas horoskops no 28. februāra līdz 6. martam

Nedēļas horoskops no 28. februāra līdz 6. martam

Uzzini, ko sola zvaigznes no 28. februāra līdz 6. martam.

AUNS

Svarīga finanšu tēma. Veikalos sācies pavasara atlaižu vilinājums un ir tik daudz skaistu lietu, ko ļoti, ļoti gribētos. Sevi palutināt vajag, bet šoreiz rēķini līdzi – ko vari un ko nevari atļauties. Ja pirksi visu, kur skatiens aizķeras, vēlāk var nākties dzīvot ar savilktu jostu. Kaut gan tā nav īsti pareiza pieeja. Ja gribas vairāk tērēt, tad jāskatās, kā vairāk nopelnīt. Labs laiks karjerai vai biznesa attīstīšanai. Nedēļas nogalē pulcē draugus un dodieties dabā izbaudīt gaistošos ziemas priekus. Ja svaigā gaisā ir iespējas arī pikniku sarīkot, tad brīvdienas izdevušās!

VĒRSIS

Mainīgs garastāvoklis. Tu gan parasti neskrien stāstīdams visai pasaulei, kas uz sirds sakrājies, bet šoreiz emocijas plūst pāri dvēseles biķera malām un gribas dalīties. Izrunājies, sirds vieglāka kļūs. Tev līdzās ir brīnišķīgi cilvēki, kas uzklausīs un atbalstīs. Cita starpā var uzrasties arī domubiedri lietišķajā jomā. Piemērots laiks izdeju prezentācijai un atbalstītāju meklēšanai. Darbā atbildīgi pienākumi, bet neuzņemies pārāk daudz. Ja darāms kas papildus, tad jārunā par algas pielikumu. Brīvajā laikā jautras izklaides ar draugiem un pavasarīgi romantiskas noskaņas.

DVĪŅI

Interesantas atklāsmes. Var gadīties, ka notver sevi pie domas: tepat līdzās risinās kādi notikumi, par kuriem tev nav informācijas, bet vajadzētu būt… Intuīcija nesnauž – padomāsi un tā notikumu puzle saliksies pati no sevis. Kļūs skaidrs: kurš, ko un kāpēc dara. Ja notikumi jebkādā veidā skar tevi, tad pajautā tieši, noskaidro, kas un kā. Darbā lieliskas idejas un augsts novērtējums, taču tāpat vien savus projektus neatdod, jo katra doma, katrs „peles klikšķis” kaut ko maksā. Nedēļas nogalē būsi priecīgs, ka vari būt kopā ar saviem mīļajiem, kaut ko kopīgi pasākt, sirsnīgi izrunāties.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!