ŠODIENAS – 4. SEPTEMBRA DIENAS HOROSKOPS

Auns

Diena, kas būs labvēlīga dažādiem radošajiem darbiem. Diemžēl nevarētu teikt, ka tā būs veiksmīga finanšu jautājumos.

Vērsis

Šodien tu pārvietosies pa dzīvi tādā ātrumā, ka pārējie tevi var nesaprast. Pacenties savus darbus darīt mierīgāk, citādi var gadīties iekulties domstarpībās.

Dvīņi

Šī diena tev var liktie neprātīga – ja no rīta šķitīs, ka viss norit pēc plāna, tad vakarā viss sagriezīsies kājām gaisā.

Vēzis

Nodzīvo šo dienu tā, it kā tā būtu pēdējā tavā dzīvē. Tā, lai tu izdarītu visu to, par ko sen jau kāroji! Tikai nepadomā neko sliktu – nekas ļauns ar tevi šodien negrasās notikt!

Lauva

Šodien tev nebūs ne mazākā iemesla garlaikoties. Tāpat nebūs iemesla sliktam noskaņojumam. Nebūs gluži tā, ka viss būs ietīts zelta papīrā, taču nekas slikts arī nenotiks.

Jaunava

Stāsti cilvēkiem to, ko viņi vēlas dzirdēt. Vai arī nesaki neko. Tāds ir šīs dienas galvenais noteikums, lai tu ne ar vienu nesastrīdētos.

Svari

Iespējams, ka šodien tu piekritīsi kaut kam tādam, kas vēlāk atstās iespaidu uz visu tavu turpmāko dzīvi. Tāpēc esi vērīgs un uzmanīgs savos lēmumos.

Skorpions

Pat, ja tev šodien neizdosies sasniegt vēlamo mērķi, nevajag no tā taisīt traģēdiju! Vēl jo vairāk, būs vēl citas neskaitāmu iespēju dienas.

Strēlnieks

Diena, kas tev var likties sarežģīta – būs dažādas situācijas, kurās nāksies izdarīt izvēli un tā tev nešķitīs pārāk viegla. Tomēr neskumsti – viss notiks tā, kā tam jānotiek.

Mežāzis

Šodien, ļoti iespējams, tu pārāk skaidri dzirdēsi par saviem trūkumiem. Tevi kritizēs. Tomēr necenties kādam kaut ko pierādīt – tas nevis situāciju atrisinās, bet vēl vairāk sarežģīs.

Ūdensvīrs

Draudzība ir brīnišķīga lieta, taču draugi mēdz būt arī pārāk nogurdinoši. Dažiem no viņiem tev nāksies šodien to pateikt.

Zivis

Ģimene un draugi šodien ļoti labprāt vēlēsies ar tevi pavadīt kopā vairāk laika. Neatsakies no tā – tas gandarījumu sniegs gan tev pašam, gan viņiem.

LA.lv