2019. gada vasaras horoskops. Kas šajā gadalaikā sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus

Lauva

Šī vasara tev būs neatlaidības un pacietības vasara. Vasaras sākumā iespējamas zināmas grūtības, kuras tu veiksmīgi pārvarēsi. Pēc tām gaidi galvu reibinošus panākumus. Nenokar degunu, ja tev būs grūti. Liktenis tevi pārbauda un gatavo dāvanu.

Tavs šīs vasaras simbols ir dāvana. Vasaras beigās atraisi lentu un tu redzēsi, ka visi tavi centieni ir atmaksājušies.

Jaunava

Šī vasara tev būs atdzimšanas vasara. Dzīve tev smaidīs un tu, protams, uzsmaidīsi tai pretī. Šovasar tu izjutīsi daudz mistisku sakritību, kas brīnumainā veidā aizvedīs tevi pie lolotā mērķa.

Tavs šīs vasaras simbols ir zvaigzne. Tici savai laimīgajai zvaigznei un viss izdosies!

Svari

Šī vasara tev būs “tīrīšanas” vasara. Izzudīs viss liekais, maģiskā veidā no tavas dzīves pazudīs cilvēki, kas vēl tev ļaunu. Šovasar tev šķitīs, ka pārmaiņas notiek pārāk ātri, bet augusta beigās tu no laimes būsi septītajās debesīs.

Tavs šīs vasaras simbols ir dārzs. Atceries, ka dārznieks iznīcina nezāles, lai radītu savu burvju dārzu.

Skorpions

Šī vasara tev būs vasara, kad “noķersi vilni”. Tev veiksies visās dzīves jomās. Atrisināsies daudzas senas problēmas un jautājumi. Tev pat sagriezīsies galva, cik strauji tas notiks!

Tavs šīs vasaras simbols ir vilnis. Nepalaid to garām!

Strēlnieks

Šī vasara tev būs senu plānu īstenošanas vasara. Beidzot zvaigznes ir sastājušās tā, lai palīdzētu tev. Vasaras beigās noteikti dodies ceļojumā. Tā laikā tu atradīsi kaut ko sev ļoti svarīgu.

Horoskopu par citām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!