Tavs HOROSKOPS veiksmīgam MARTAM

Lūk, jau marts klāt – īstais pavasara vēstnesis. Nāc, aplūko, kā izkārtojušās zvaigznes un planētas un uzzini – ko tās šim mēnesim sola tieši tev!

Auns

Var gadīties, ka šomēnes tev būs jāiesaistās kādās ne visai patīkamās darbībā saistībā ar finanšu dokumentiem vai kredītiem. Ticams, ka šīs lietas tevi neskars tieši, bet, iespējams, tās būs saistītas ar kādu tavu radinieku. Marts iepriecinās tevi ar jaunumiem vai jaukiem notikumiem, kas saistīti ar meiteni vai jaunu sievieti. Kopumā tev šis mēnesis būs labvēlīgs finanšu jautājumos, bet nekas nenotiks tāpat vien – lai ko sasniegtu, būs jāstrādā. Interesanti notikumi gaidāmi arī mīlas dzīvē, kas sniegs pārsteidzošus mirkļus. Iespējama jauna iepazīšanās, kas var mainīt tavu dzīvi. Būs dažādas tikšanās ar mīļajiem, kas sniegs tev daudz pozitīvu emociju. Iespējams, nāksies parūpēties par kāda radinieka veselību, kurš dzīvo citā pilsētā vai valstī. Darbā esi piesardzīgs attiecībās ar sievietēm – kolēģēm vai klientēm, kuras varētu maldināt tevi vai pat radīt kaitējumu. Labs mēnesis, lai plānotu grūtniecību.

Vērsis

Ticams, ka šomēnes satiksi cilvēkus, ar kuriem pirms laba laika, iespējams, pat vairākiem gadiem tevi šķīrušas dažādas situācijas. Šobrīd būs iespējams atsākt attiecības, kas ir bijušas īpašas vai emocionālas tavā pagātnē. Jaunus cilvēkus savā dzīvē, visticamāk, tu ielaidīsi ar zināmu piesardzību, pat neuzticību. Lai kā arī nebūtu – necenties visiem uzspiest tikai un vienīgi savu taisnību. Var gadīties, ka kāda zēna vai jauna vīrieša apņemšanās vai vēlmes neatbildīs tavām iecerēm, taču neeksplodē. Šomēnes iespējama svarīga tikšanās ar vīrieti, kurš ir no citas pilsētas. Izvairies no jebkāda veida konfliktiem, jo tie šomēnes tevi var ļoti negatīvi ietekmēt. Iespējama stresa situācija, kas saistīta ar negaidītu problēmu tavās mājās.

 

Pārejiet nākamajā lappusē, lai lasītu horoskopu par citām zodiaka zīmēm!